Hírek

Elérhetőségek

Polgármester

Polgármester: dr. Fodor Zoltán
Elérhetősége telefonon: 06-29-462-101 (9-es mellék)
Elérhetősége faxon: 06-29-462-101 (8-as mellék)
Postacím: 2254 Szentmártonkáta, Rákóczi út 52/c. 
Levél a polgármesternek

Fodor Zoltán

Szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önt Szentmártonkáta község hivatalos honlapján!

Fodor Zoltán polgármester vagyok, a 2005-ben megtartott időközi választás óta községünk lakosságának bizalmát élvezve végzem munkámat.

Arra törekszem, hogy minden lehetőséget megragadjunk, hogy községünk a nehézségek ellenére is fejlődjön, és bízom benne, hogy ez a fejlődés a jövőben is töretlen lesz.

Az alábbi oldalakon hasznos információkat kívánunk nyújtani az itt élőknek és a településünk iránt érdeklődőknek egyaránt. Megújult honlapunk segítségével szeretnénk még egyszerűbbé tenni az informálódást, megkönnyíteni az ügyintézést és a jövőben arra fogunk törekedni, hogy folyamatosan bővítsük az elérhető elektronikus szolgáltatások és tartalmak körét. Másrészt célunk, hogy az idelátogatók, településünk iránt érdeklődők számára bemutassuk községünk értékeit, múltját és jelenét.

Fontos, hogy együttesen alakítsuk ki, töltsük meg tartalommal fejezeteit. Kérem, észrevételeikkel, javaslataikkal járuljanak hozzá egy településünkhöz méltó hivatalos honlap kialakításához.

Remélem, oldalunk hasznos információkkal szolgál minden érdeklődőnek, és egyre többen keresik majd fel községünket személyesen is.

Tisztelettel:

Fodor Zoltán
polgármester